12202

Film

Il Colibrì

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12203

Film

Il Colibrì

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12204

Film

Il Colibrì

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12205

Film

Il Colibrì

LAATSTE WEEK

Koop tickets
De Italiaanse film Il Colibrì is gebaseerd op de internationale bestseller “De kolibrie” van Sandro Veronesi, van wie eerder al Caos Calmo werd verfilmd.

Als kind brengt Marco (Pierfrancesco Favino) de zomers van zijn jeugd door aan de Toscaanse kust. Daar groeit hij op, wordt hij verliefd, maar moet hij ook om leren gaan met een groot verlies. Als volwassen man leeft Marco tussen Rome en Parijs als gerespecteerd arts. Ondertussen ziet hij zijn dochter opgroeien en komt hij een oude geliefde tegen. Ondanks vreugde en verdriet vindt hij zijn evenwicht. Net als een kolibrie. Il Colibrì springt tussen heden en verleden, en vangt het leven van drie generaties in dit sterke Italiaans familie epos. De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en was de openingsfilm van het prestigieuze Filmfestival van Rome.

Regisseur Francesca Archibugi zet met een echte sterrencast een gelaagd, Italiaanse drama neer over familie, liefde en de kracht van het leven. Met onder meer Pierfrancesco Favino (IL TRADITORE), Bérénice Bejo (The Artist) en Nanni Moretti (Mia Madre).

De Standaard

"Na Kalme Chaos krijgt ook De kolibrie van Sandro Veronesi een tweede leven op het witte doek."

Regie Francesca Archibugi
Cast Bérénice Bejo, Pierfrancesco Favino, Kasia Smutniak, Nanni Moretti
Land Italië
Jaar 2022
Duur 127 minuten
Taal Italiaans, Frans gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Sneak Preview
di 18-06

Sneak Preview