15292

Junior

Jansen & de Boer

SNURK 4+

Koop tickets
15291

Junior

Jansen & de Boer

SNURK 4+

Koop tickets
15290

Junior

Jansen & de Boer

SNURK 4+

Koop tickets
  • zo 23-02
    15:00
    Theaterzaal
    € 10,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Een monsterlijk lieve voorstelling over angst voor het onbekende, over hoe verandering je wakker kan schudden en wennen niet iets is waar je je ogen voor kan sluiten. Een muzikale reis vol onverwachte vriendschappen en fantasierijke beelden.

Hoe moet ik slapen als mijn ogen wakker zijn? Moes gaat verhuizen. Dan wordt alles nieuw. De dingen in zijn kamer zien er anders uit, nu de helft in dozen zit. Zijn lamp lijkt wel een hoedje. En die berg kleren op die doos, het lijkt wel of die beentjes heeft. Snurkte zijn tapijtje nou?!

Precies tussen wakker zijn en dromen in, gaat Moes op avontuur. In zijn eigen bed vaart hij op een zee vol dromen, waar wezens leven waar hij nog geen weet van had. Een monsterlijk lieve voorstelling over angst voor het onbekende, over hoe verandering je wakker kan schudden en wennen niet iets is waar je je ogen voor kan sluiten. Een muzikale reis vol onverwachte vriendschappen en fantasierijke beelden.

Na afloop van de voorstelling staat er gratis limonade voor je klaar!
 

Concept & script Jansen & de Boer
Muzikale composities Francesco Taranto
Theaterkrant over Jansen en De Boer

“Jansen en De Boer zijn een sterk duo. Ze springen goed in op de reacties van de jonge toeschouwers en ook hun onderlinge samenspel is grappig en scherp.”

Karin Bannink over Jansen en De Boer

“Jansen en De Boer zijn twee theatrale alleskunners! Hun voorstellingen rusten op goede dialogen met dynamische mise-en-scene, briljant poppenspel en prachtige liedjes. De dames zijn zowel humoristische als ontwapenende en ontroerende spelers. En hoewel ik echt niet van poppentheater houd, maken Jansen en De Boer theater met poppen om van te houden.”

Ook interessant voor jou

Lavinia Meijer
za 03-05

Lavinia Meijer

Theatergroep Knars
zo 11-05

Theatergroep Knars

Wijnand Stomp
zo 24-11

Wijnand Stomp