8454

Cabaret

Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis | try out

Koop tickets
  • za 14-01
    20:30
    Theaterzaal
    € 20,00

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.

Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Dit voorjaar speelt hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt.

Er staat na afloop een drankje voor je klaar.

NRC over zijn vorige programma

"Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden."

Theaterkrant over zijn vorige programma

"Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid."

Jury LCF over zijn vorige programma

“Zeldzaam podiumbeest”

Fragment Jasper van der Veen

Ook interessant voor jou

Anne Neuteboom
vr 17-02

Anne Neuteboom

Kasper van der Laan
vr 03-02

Kasper van der Laan

Leids Cabaret Festival
do 02-03

Leids Cabaret Festival