5109

Cabaret

Jasper van Kuijk

Tot hier en niet verder

Koop tickets
  • vr 18-02
    20:30
    Theaterzaal
    € 17,50

Goed om te weten, je kan je geld terug krijgen als we deze voorstelling moeten annuleren of verplaatsen door maatregelen.

Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in Tot hier en niet verder.

In deze nieuwe voorstelling fileert hij weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel.

In voorjaar 2021 verscheen bij uitgeverij Querido Bonusland, op basis van de columns over Jaspers belevenissen in Zweden die 2019 en 2020 te lezen waren in de Volkskrant. Zijn vorige voorstelling Janus is te zien op Netflix.

Er staat na afloop een drankje voor je klaar.

Veilig naar MIMIK
Voor deze voorstelling zijn een geldige QR-code en een ID bewijs verplicht. 
Hierdoor zorgen we samen voor een veilig bezoek aan MIMIK.   

Bekijk de teaser

Theaterkrant

"Van Kuijk is de man van een vlijmscherp inzicht waar hij een sausje vriendelijke humor overheen schenkt en dat voelt weldadig aan."

NRC

"Scherpzinnige Van Kuijk ontleedt de excuusjes die verandering in de weg staan. Op meeslepende wijze grapt en vertelt hij over de menselijke onmacht om te veranderen."

Ook interessant voor jou

Stefano Keizers
wo 23-02

Stefano Keizers

Van der Laan & Woe
wo 09-03

Van der Laan & Woe

Johan Goossens
za 26-03

Johan Goossens