2342

Cabaret

Johan Goossens

In het beste geval | Try out

Koop tickets

Vanwege de lockdown en alle verplaatsingen van voorstellingen en concerten die daarbij horen, heeft Johan Goossens helaas moeten besluiten om zijn complete theatertour een heel seizoen op te schuiven. Gelukkig hebben we een nieuwe datum kunnen vinden! De voorstelling wordt verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022! Alle bezoekers zijn per e-mail op de hoogte gebracht. 

Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en net als je een nieuwe show wil maken, komt er een pandemie. Heb jij weer…

Maar Johan houdt de moed erin, soms tegen beter weten in. Als hij niet kan optreden, gaat hij wel schrijven, vrijwilligerswerk doen, zijn zolder opruimen of gewoon om twee uur ’s middags aan de drank.

‘In het beste geval heb je straks een opgeruimde zolder,’ is zijn motto. En: ‘En in het beste geval staan je boeken straks op kleur.’

Een paar quarantainekilo’s verder, is hij blij dat hij we weer mogen. Een intieme avond, met precies zoveel mensen als mag van de premier. Johan moddert moedig voorwaarts. De insteek positief, de uitkomst ongewis. Maar wel weer in het theater, samen met jou.

NRC

★★★★ “Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.”

Theaterkrant

★★★★ “Met het grootste gemak schakelt hij tussen hilariteit en ontroering.”

Bekijk hier een stukje uit zijn vorige programma

Ook interessant voor jou

Cameretten
za 24-04

Cameretten

Janneke de Bijl
vr 09-04

Janneke de Bijl

Kees van Amstel
do 06-05

Kees van Amstel