11312

Theater

KASKO | Radicale Gezelligheid

De berg, de hoop, de zooi

Koop tickets
11311

Theater

KASKO | Radicale Gezelligheid

De berg, de hoop, de zooi

Koop tickets
  • do 16-05
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

Een muzikaal reisverslag van Lotte Lola’s en Lisanne’s zoektocht naar genezing. Beide makers hebben een chronische ziekte en weten dat ze waarschijnlijk nooit volledig zullen genezen. Daarom gaan ze op zoek naar andere manieren om te helen. Los van ziekenhuizen, behandelingen en medicatie. 

Radicale Gezelligheid kiest voor grof geschut. In 2023 gaan zij mee op groepsreis met de populaire Iceman Wim Hof. Hier zullen ze in bikini een besneeuwde berg beklimmen, om zo hun immuunsysteem te boosten en hopelijk innerlijke kracht te vinden. Lotte Lola vreest de kou, die haar fibromyalgie doorgaans verslechtert. Lisanne vreest de blikken op haar bikini-lijf dat door de psoriasis onder de vlekken zit. Maar wie weet…

Voorafgaand aan de reis interviewen zij andere mensen met een chronische ziekte. Over de helende potentie van lotgenotencontact, activisme en kleine dagelijkse rituelen. Wat betekent genezing, als je weet dat je niet beter wordt?

De berg, de hoop, de zooi is een levenslange zoektocht, ondersteund door een elektronische compositie van Marnix Vinkenborg én sneeuwmachines. Een co-productie tussen KASKO | Huis voor muziektheater en Radicale gezelligheid.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Ook interessant voor jou

Margje Wittermans
za 11-05

Margje Wittermans

Golden Palace
vr 19-01

Golden Palace

Nhung Dam
vr 15-03

Nhung Dam