15149

Cabaret

Kasper van der Laan

De Weg Naar SuccesGeluk

Koop tickets
  • wo 08-01
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Kickstart jouw nieuwe jaar met supercoach Kasper van der Laan. 

Kasper van der Laan neemt een korte pauze van zijn cabaretvoorstellingen en pakt tijdelijk zijn ware passie op: coaching. Hij heeft de gouden formule voor een succesvol en gelukkig leven ontdekt en staat - exclusief in januari - in het theater voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. 

Inspirerend. Motiverend. En mét PowerPoint. Laat Kasper je gids zijn op de weg van zelfhulp en persoonlijke groei. Stop met goede voornemens en leer wat echt werkt. Dit is meer dan een theateravond, dit is een kans om je leven te veranderen. Dus kies voor jezelf en kies voor goeroe Kasper van der Laan. Maak jij van 2025 jouw beste jaar ooit? 

“Succes is de sleutel tot Geluk als Geluk de sleutel is tot Succes.” - Kasper van der Laan 

Kasper maakte eerder de cabaretvoorstellingen 1 Kilo (★★★★★ AD & NRC) en Warm (★★★★ NRC, Volkskrant & Trouw) en is lid van Comedytrain.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

 

Ook interessant voor jou

Martijn Crins
wo 15-01

Martijn Crins

Merijn Scholten & Wim Helsen
za 12-04

Merijn Scholten & Wim Helsen

Yunus Aktas
do 23-01

Yunus Aktas