10290

Cabaret

Katinka Polderman

Masterclass beslisbomen maken

Koop tickets

Katinka Polderman zit nooit stil. U kent haar natuurlijk van de liedjes die ze al jaren voor uitzinnige publieken zingt, maar anno 2023 is ze ook Beslisbomenmaker des Vaderlands.
 

Is de voorstelling uitverkocht en wil je op de wachtlijst? Mail naar info@mimik.nl

In mei verschijnt bij Lebowski het boek 'Beslisbos', met de beste beslisbomen tot nu toe én nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde bomen. Hierin geeft Polderman een overzichtelijk en kordaat antwoord op vragen als 'Staat u in uw kracht?', 'In welk geologisch tijdvak bent u beland?' en 'Bent u wakker of bent u woke?'

Om het boek te vieren geeft Polderman een aantal exclusieve masterclasses beslisbomen maken in de leukste, fijnste theaters van Nederland. Wat u kunt verwachten? Een spectaculaire powerpointpresentatie, in elkaar geknutseld door Polderman zelf. En wijze lessen over het maken van beslisbomen, over creativiteit en de lol van jezelf verrassen. Tussen de regels door leert u hoe u in het leven kunt staan als een echte beslisboomchirurg.

Het is geen cabaret, het zijn geen liedjes, het is geen theater, het is geen lezing. Het is een gelegenheidspowerpointpresentatie waarbij veel te lachen valt en hier en daar nog wat wordt opgestoken ook. Tegendraads, origineel en nuchter, zoals u van deze veelzijdige maker gewend bent.

Katinka Polderman
Katinka Polderman is cabaretier, schrijver en maker. Polderman toerde met haar cabaretvoorstellingen in Nederland en België. Toen de theaters tijdelijk hun deuren sloten, vond ze zichzelf opnieuw uit als beslisbomenmaker. Nu schrijft en tekent ze o.a. voor de Volkskrant en Onze Taal.

Mini-voorprogramma
Met mini-voorprogramma van Vera Bon! In aanloop naar de release op zaterdag 27 mei in Burgerweeshuis, krijg je nu al een voorproefje van haar nieuwe album Zweven. 


Er staat na afloop een drankje voor je klaar.

Heb je een podiumpas? Klik hier om te reserveren (vanaf 30 dagen voorafgaand aan de voorstelling).

 

Zin in meer literatuur? Bekijk het literaire aanbod in Deventer. 

Klik hier

10471