15110

Cabaret

Kees van Amstel

Dit gaat allemaal van jullie eigen tijd af | try-out

Koop tickets
  • do 19-12
    20:00
    Theaterzaal
    € 22,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

In de vijfde solo voorstelling neemt meesterverteller Kees je weer mee in het klaslokaal maar ook ver daarbuiten. Heel ver daarbuiten.

“Dit gaat allemaal van jullie eigen tijd af…”, heeft iedereen wel eens gehoord in een klaslokaal. Maar tegenwoordig geldt het bijna voor alles in de maatschappij, alles gaat van onze tijd af. In de vijfde solo voorstelling neemt Kees je weer mee in het klaslokaal maar ook ver daarbuiten. Heel ver daarbuiten. Met prachtige verhalen. En met grappen, heel veel grappen, as usual. Kees werd niet voor niets een meesterverteller genoemd in veel recensies. Dus kom! Ook al gaat dit van je eigen tijd af!

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

tekst en spel Kees van Amstel
regie Hans Sibbel
techniek Cynthia de Waard en Eelco Vellema
Volkskrant over zijn vorige voorstelling

"Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken. In zijn knap geconstrueerde cabaretsolo trekt Van Amstel de trommel met hilarische anekdoten gretig open, maar weet hij ook de hoofdlijn vast te houden."

Scènes over zijn vorige voorstelling

"Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch"

Trouw over zijn vorige voorstelling

"Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven"

Ook interessant voor jou

Eric van Sauers
za 05-04

Eric van Sauers

Jasper van der Veen
vr 02-05

Jasper van der Veen

Yunus Aktas
do 23-01

Yunus Aktas