3497

Cabaret

Klaas Prins

Maar nog niet helemaal

Koop tickets
  • vr 11-06
    21:00
    Theaterzaal
    € 15,00

'Be the best version of yourself'. Dat las cabaretier Klaas Prins op een bordje in de Action. Klaas raakte geïrriteerd: hoe kan het dat zelfs op een plek waar niks de beste versie van iets is, er nog steeds van je wordt verwacht beter te zijn dan jezelf? Geïntrigeerd door dit bordje ging hij op zoek: kan je de beste versie van jezelf worden?

In zijn voorstelling 'Maar Nog Niet Helemaal' vraagt de jonge cabaretier zich af waarom mensen doen wat ze doen en zoekt hij met scherpe grappen en originele liedjes naar de ultieme manier om alles eruit te halen wat erin zit.

Biografie: Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV. Op dit moment speelt Klaas zijn eerste avondvullende programma “Maar nog niet helemaal” en is hij te horen in de “Too Soon Podcast” van 3FM.

Bekijk hier de trailer

Ook interessant voor jou

Alex Roeka
vr 18-06

Alex Roeka

Janneke de Bijl
wo 10-11

Janneke de Bijl

Rosa da Silva
vr 21-05

Rosa da Silva