15273

Theater

Koen & Jeroen

Moddergat

Koop tickets
  • do 26-09
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

In Moddergat, het meest Noordelijke dorp van het land, zien we twee vrienden. Twee mensen die ook twee andere mensen hadden kunnen zijn. In een landschap dat ook een ander landschap had kunnen zijn.

Laat je meevoeren in het multiversum van Koen en Jeroen. Geen voorstelling is hetzelfde, ze spelen compromisloos dat wat het moment hen ingeeft. Een ode aan de opties. Een voorstelling over alles wat had kunnen zijn en tegelijkertijd over niets.

Weet dat je erbij had kunnen zijn. Of misschien ooit al eens bent geweest. In een ander universum. 

Koen ter Braak (1998) en Jeroen van Arkel (2001) studeerden aan de Utrechtse Hogeschool voor de Kunsten, de acteursopleiding. Zij verwerken hun filosofische gesprekken in beeldende, fysieke, absurdistische en humoristische voorstellingen.
Vorig seizoen was Moddergat als onderdeel van het Debuut (een verzameling van theaterpareltjes van jonge makers) al te zien in MIMIK met een versie van 30 minuten. Deze voorstelling was een succes, dus we zijn blij dat hij nu als avondvullende versie te zien is. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

de Volkskrant ★★★★ over Het Debuut met 30 minuten Moddergat

“Het concept staat garant voor ongepolijste theaterpareltjes van prille makers die je vaak later in het reguliere circuit weer tegenkomt.”

NRC ★★★★ over Het Debuut met 30 minuten Moddergat

“Het Debuut [..] Een bijzonder, jaarlijks initiatief, dat niet genoeg geprezen kan worden en eigenlijk meer navolging verdient.”

NRC ★★★★ over Het Debuut met 30 minuten Moddergat

“Van alle drie de optredens straalt een hartverwarmende, jeugdige gloed: een mix van spelplezier, charme, inventiviteit en eigenheid.”

Ook interessant voor jou

Via Rudolphi Producties
za 05-10

Via Rudolphi Producties

Zoutmus
do 21-11

Zoutmus

Circus Treurdier
do 17-04

Circus Treurdier