10711

Dans

Korzo

DansClick 25

Koop tickets
10714

Dans

Korzo

DansClick 25

Koop tickets
10713

Dans

Korzo

DansClick 25

Koop tickets
  • vr 08-12
    20:00
    Theaterzaal
    € 20,00

DansClick is een nationale tour van de spannendste namen in de danswereld. De voorstellingen worden altijd omlijst met videoportretten van de makers en de Apr├Ęs Danse; een informele ontmoeting tussen publiek, makers en dansers op toneel.

De winnaars van de BNG Bank Dansprijs gaan mee op de DansClick tour. Deze winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt. Naast de winnaar van de BNG Bank Dansprijs presenteert Korzo ook haar eigen huismaker: Zino Schat.

Zino Schat is choreograaf en artistiek directeur van Fractal. Eroica gaat over het overwinnen van onderdrukking die voortkomt uit sociale ongelijkheid en het streven naar zelfontwikkeling en groei, waarbij vriendschap en gemeenschap een belangrijke rol spelen. De dansers bewegen zich vanuit een bewegingstaal die is ontstaan uit onderdrukking en in het duet worden twee kanten van dezelfde munt geconfronteerd en groeien ze samen. Het stuk zoekt vanuit verschillende perspectieven naar verlichting van pijn en twijfel in een tijd waarin onderdrukking in alle vormen voorkomt.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Ook interessant voor jou

Arnhemse Meisjes
za 11-11

Arnhemse Meisjes

Theater aan de Rijn
do 04-04

Theater aan de Rijn

Collectief Het Paradijs
za 13-04

Collectief Het Paradijs