15073

Dans

Korzo

DansClick #26

Koop tickets
  • do 07-11
    20:00
    Theaterzaal
    € 20,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

De spannendste namen in de danswereld: een springplank voor jonge makers die samen op tournee gaan.

Sinds 2013 krijgen de winnaars van de BNG Bank Dansprijs een DansClick tour. De voorstellingen worden altijd omlijst met videoportretten van de makers en de Après Danse; een informele ontmoeting tussen publiek, makers en dansers op toneel, onder het genot van een drankje. De winnaar van de BNG Bank Dansprijs* 2023 wordt binnenkort bekend gemaakt. Naast de winnaar van de BNG Bank Dansprijs presenteert Korzo tijdens Danslick 26 ook haar eigen huismaker Tú Hoàng.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar. 

De stukken

False Memories Choreografie | Tu Hoang & Hiro Murata

False Memories is een duet gemaakt door de jonge choreografen Tú Hoàng en Hiro Murata. Het is het resultaat van een vier jaar lange samenwerking tussen de twee choreografen bij Conny Janssen Danst. False Memories onderzoekt de complexiteit van de menselijke psyche door het perspectief van twee individuen die verbonden zijn door een diepe band. Op een abstracte manier wordt het gevoel weergegeven dat ze een eenheid zijn in hun eigen spirituele wereld, of ze nou fysiek samen zijn of niet: het gevoel blijft hetzelfde. Het geheugen is een fragiel begrip. Soms herinneren we dingen zoals we willen dat ze zouden zijn. Onze verbeelding helpt ons met het ontsnappen uit de realiteit, om zo comfort en vrede te vinden. 

False Memories Choreografie | Tu Hoang & Hiro Murata
Choreografie en dans Tú Hoàng and Hiro Murata
Lichtontwerp Grace Morales Susa
Original Music David Granstrom en Flxk1 & DB1
Met dank aan Marjolein Peters, Conny Janssen Danst, James Sutherland

Ook interessant voor jou

Arnhemse meisjes
za 07-12

Arnhemse meisjes

Jefta
wo 18-12

Jefta

Theater aan de Rijn
do 06-02

Theater aan de Rijn