10045

Junior

Kung Fu Leeuw (8+)

Froukje Tan

Koop tickets
10046

Junior

Kung Fu Leeuw (8+)

Froukje Tan

Koop tickets
10047

Junior

Kung Fu Leeuw (8+)

Froukje Tan

Koop tickets
10048

Junior

Kung Fu Leeuw (8+)

Froukje Tan

Koop tickets
De 14-jarige Jimmy is fanatiek, sterk en een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen.

Zijn Sifu (leermeester) kiest nieuwkomer Li Jié - met zijn indrukwekkende Martial arts sprongen - voor de leeuwenkop en zet Jimmy in de achterkant. Jimmy durft niet tegen de wens van zijn Sifu in te gaan, maar is vastberaden om zijn plek te heroveren. Alleen, om dat te kunnen, moet hij eerst zijn jaloezie overwinnen… Kung Fu Leeuw wordt opgedragen aan alle Sifu’s, Sensei’s, en trainers die aan onze kinderen leren wat toewijding is.

MIMIK en Cinekid presenteren Kung Fu Leeuw op ZO 26-02

Op zondag 26 februari staat MIMIK helemaal in het teken van de film Kung Fu Leeuw!  

Voor en na de film kun je naar de workshop Kung Fu Film Trick. In deze workshop kunnen kinderen een foto maken als een echte Kung Fu meester bij een still uit de film. Door het gebruik van klassieke green screen-technieken kun je de tofste Kung Fu bewegingen nadoen en zelfs zweven in de lucht! Je kunt elk moment bij de workshop binnenlopen, kijken en meedoen. Naast de workshop en natuurlijk de film is er ook een quiz en een voor- en nagesprek. 

Kom jij ook? Reserveer een plekje voor de workshop op www.mimik.nl/workshopdag-kung-fu-leeuw en vergeet niet je tickets te kopen voor de film op deze pagina voor ZO 26-02. De dag duurt van 14.10 t/m 16:00 uur.

Deze workshop-dag wordt mede mogelijk gemaakt door Cinekid. Kijk voor meer informatie op www.cinekid.nl/nl/nieuws/512

MIMIK en Cinekid presenteren Kung Fu Leeuw op ZO 26-02
Regie Froukje Tan
Cast Tyrell Williams, Senna Rijsdijk, Haye Lee, Kar-Yung Lau, Simon Yu, Ralph Moerman, Fahd Larhzaoui, Dewi Reijs
Land Nederland
Jaar 2022
Duur 85 minuten
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer