9226

Theater

Laura van Dolron

De Uitnodiging

Koop tickets
7116

Theater

Laura van Dolron

De Uitnodiging

Koop tickets
9614

Theater

Laura van Dolron

De Uitnodiging

Koop tickets
9615

Theater

Laura van Dolron

De Uitnodiging

Koop tickets

A straight edge midlife love story 

In 2021 maakte Laura van Dolron Geen verhaal, over de scheiding. 
In 2022 maakt Laura van Dolron De Uitnodiging, over heelheid. 

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging: een feel good voorstelling voor getekende mensen.

Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De Uitnodiging aan.

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft.  
 

Over Laura 
Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Ze wil niet spelen maar helen, niet doen alsof, niet meer praten tegen maar met een publiek. Van Dolron opent haar hart en zegt wat we niet durven zeggen. De theaterzaal wordt een plek waar mensen samenkomen om zichzelf in de ogen te kijken: eerlijk, open en met liefde in plaats van angst. Alle maskers af.   
 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Heb je een podiumpas? Klik hier om te reserveren (vanaf 30 dagen voorafgaand aan de voorstelling).

 
Concept tekst Laura van Dolron
Van en met Laura van Dolron en Mark Kulsdom
Productie en licht Maartje Simons
De Volkskrant ★★★★

“Eigenlijk is deze vorm van theater niet geschikt voor sterren, hooguit voor hartjes. Vier in dit geval.”

NRC ●●●●●

"Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld"

Parool

"Van Dolron durft haar liefde te delen, schaamteloos eerlijk, dikwijls in prachtig proza vol tegendraadse logica. Omdat het belangrijk is."