15219

Cabaret

Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2025

Koop tickets
  • wo 12-03
    20:00
    Theaterzaal
    € 19,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Na het Leids Cabaret Festival in de Leidse Schouwburg trekken de finalisten het land in met de Finalistentour waarin zij de finaleavond integraal over doen. 

Van de spannende audities in caf├ęsetting tot een weekend lang werken met topregisseurs die samen met de deelnemers de voorstelling naar een hoger plan tillen: meedoen aan het Leids Cabaret Festival is hoe dan ook een groot avontuur. Deelnemers worden klaargestoomd voor een waanzinnige week in de Leidse Schouwburg, zodat zij kunnen shinen voor ruim 500 man publiek. En natuurlijk voor de jury. Daarna gaan de drie finalisten op tournee, dwars door heel Nederland. 

Enkele oud-finalisten zijn Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Sanne Wallis de Vries, Micha Wertheim, Sara Kroos, Tim Fransen, Lisa Ostermann en Kasper van der Laan. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Ook interessant voor jou

Amsterdams Kleinkunst Festival
za 26-10

Amsterdams Kleinkunst Festival

Cameretten
do 27-02

Cameretten

Kees van Amstel
do 19-12

Kees van Amstel