15189

Cabaret

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang

Koop tickets
15188

Cabaret

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang

Koop tickets
15187

Cabaret

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang

Koop tickets
15186

Cabaret

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang

Koop tickets
  • wo 12-02
    20:00
    Theaterzaal
    € 20,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Dé voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.  

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.  

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. ‘Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij’ kopte NRC in een vijfsterrenrecensie over haar nieuwe voorstelling.  ‘Makkelijk in de omgang’: dé voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.  

Vorig jaar stond Lisa al in MIMIK met de try-out van Makkelijk in de omgang. Vanwege de overweldigende goede reacties en recensies (NRC ★★★★★, Volkskrant ★★★★ Trouw ★★★★)  komt Lisa nog een keer langs voor iedereen die haar gemist heeft of gewoon nóg een keer wil komen!

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

 

Tekst, muziek en spel Lisa Ostermann
Theatertechniek en toetsen Teije Bartstra
Technische productie Jelle van Setten
Lichtontwerp en toneelbeeld Jasper Nijholt
Assistent lichtontwerp Willem van der Maarel
Impresariaat Bunker Theaterzaken
Eindregie Margôt Ros
Adviezen Jurrian van Dongen, Emma Linssen, Koos Terpstra
NRC (★★★★★)

Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann. [...] In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft, voor grappen, verhalen en liedjes. Ze is helemaal thuis op het podium. [...] Lisa Ostermann is een stem om rekening mee te houden in het cabaret.

De Volkskrant (★★★★)

Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden.

Trouw (★★★★)

Comédienne Lisa Ostermann is een natuurtalent.

Ook interessant voor jou

Eric van Sauers
za 05-04

Eric van Sauers

Kim Schuddeboom
za 08-02

Kim Schuddeboom

Louise Korthals
do 03-10

Louise Korthals