11205

Cabaret

Lonneke Dort

Wat mij betreft | try - out

Koop tickets

Lonneke werd wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de Apocalyps het bos in te trekken. Tot die tijd is ze in ons midden en probeert ze zich te verhouden tot beige mensen, groetjes en sudderen in je eigen comfortzone.

In 2017 won Lonneke de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, drie jaar later werd ze uitgeroepen tot één van de negen cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten. 

Over haar vorige voorstelling schreef De Theaterkrant: “Een enkele blik vol onbegrip of verontwaardiging is voldoende om de wereld vanuit haar perspectief te zien. Met haar bijzondere stemgeluid, ijskoude blauwe ogen en lange, stoere lijf kan ze zo nu en dan lekker meedogenloos uit de hoek komen”.

 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Parool (over haar vorige voorstelling)

“Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet"

Theaterkrant (over haar vorige voorstelling)

“Of de parel van een lied over het zware leven van de almaar vallende profvoetballer, waarmee ze ontzettend aan het lachen maakt. Daarin zie je de vileine liedjesschrijfster op haar best”