16349

Film

Los Reyes Del Mundo

Laura Mora Ortega

16350

Film

Los Reyes Del Mundo

Laura Mora Ortega

16351

Film

Los Reyes Del Mundo

Laura Mora Ortega

16352

Film

Los Reyes Del Mundo

Laura Mora Ortega

Een film over armoede en onrecht in Colombia met dromerige, vaak surrealistische beelden en een dynamische camera, die voortdurend op de huid zit van de personages: hij loopt mee, speelt mee, klimt mee en struikelt mee.

Los Reyes Del Mundo van regisseuse Laura Mora Ortega kent geen gebrek aan prachtige shots. De film speelt zich af in Colombia en volgt vijf tieners die een nieuw leven willen beginnen, weg van het geweld en de armoede waarmee ze zijn opgegroeid. Terwijl de film zich verplaatst van de drukke straten van de stad Medellin naar het mistige Andes gebergte, legt Lauro Mora een even verbluffend als oogstrelend beeld vast van een land in transitie. 

Los Reyes Del Mundo is niet zomaar de zoveelste sociale film over armoede en onrecht in Colombia. De dromerige en surrealistische beelden en het dynamische camerawerk maken deze film heel bijzonder. De camera zit voortdurend op de huid van de personages: hij loopt mee, speelt mee, klimt mee en struikelt mee. Een terechte winnaar op het filmfestival van San Sebastián.

Regie Laura Mora Ortega
Cast Carlos Andrés Castañeda, Davison Florez, Brahian Acevedo
Land Colombia
Jaar 2022
Duur 111 minuten
Taal Spaans gesproken
Kijkwijzer

Agenda

  • do 15-08
    Premièredatum, speeltijden volgen

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Here
ma 15-07

Here

The Monk and the Gun
di 16-07

The Monk and the Gun