15040

Cabaret

Louise Korthals

Korthals in Stukken | try-out

Koop tickets
  • do 03-10
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Een muzikale en theatrale ode aan alles wat onaf is. Want laten we eerlijk zijn, is het allemaal niet één grote try out? Louise Korthals bewijst dat de mooiste dingen voortkomen uit bevlogen chaos.

Ze functioneert beter in stukken dan als geheel, zoveel is duidelijk. En ze heeft sterk de indruk dat dat ook steeds meer voor de wereld geldt. Daarom gaat ze op reïntegratietournee, finally, om te reïntegreren met zichzelf en met de wereld. Om te kijken of er nog wat te redden valt, want dat voelt toch minder lullig dan gered wórden. Met de ijdele hoop één avond volledig te zijn.

Korthals behoort tot de absolute cabarettop. ‘Cabaret 2.0!’, werd er geschreven na haar laatste voorstelling. Met haar prachtige liedjes, lef en imponerende spel won ze alle grote prijzen die er te winnen vallen binnen haar vakgebied, waaronder de Poelifinario voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Telegraaf over Louise Korthals

‘Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’

de Volkskrant over Louise Korthals

‘Louise Korthals is een megatalent’

Telegraaf over Louise Korthals

‘Met haar zangtalent, humorvolle observaties, poëtische teksten en sterke spel pakt ze je volledig in’

Ook interessant voor jou

Anne Neuteboom
do 17-10

Anne Neuteboom

Lisa Ostermann
wo 12-02

Lisa Ostermann

Malou Holshuijsen
za 02-11

Malou Holshuijsen