2550

Film

Made in Italy

James D´Arcy

Koop tickets
2551

Film

Made in Italy

James D´Arcy

Koop tickets

Een eigenzinnige kunstenaar en zijn van hem vervreemde zoon reizen naar Italië om het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen.

De hartverwarmende comedy Made in Italy vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) die met zijn van hem vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

NRC

“Uitstekend acteur Liam Neeson laat laat weer eens zien dat hij meer in zijn mars heeft dan de actierollen waarin hij de afgelopen jaren te zien is”

Regie James D´Arcy
Cast Liam Neeson, Valeria Bilello, Micheál Richardson, Lindsay Duncan
Land Verenigd Koninkrijk,Italië
Jaar 2020
Duur 94 minuten
Taal Engels, Italiaans gesproken
Kijkwijzer

Agenda

 • zo 06-12
  12:10
  Filmzaal 3
  € 10,00
 • di 08-12
  12:10
  Filmzaal 4
  € 10,00
 • wo 09-12
  14:20
  Filmzaal 4
  € 10,00

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

White Cube
za 05-12

White Cube

La Última Primavera
za 05-12

La Última Primavera

The Singing Club
vr 04-12

The Singing Club