15094

Theater

Malou Holshuijsen

Ik vier het klein | try-out

Koop tickets
  • za 02-11
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Een geestige en tegelijkertijd pikzwarte monoloog, geschreven en gespeeld door Malou Holshuijsen, presentator van de succesvolle podcasts Tussen dertig en doodgaan, met Tatjana Almuli en Dit komt nooit meer goed met Roos Schlikker.

Een familiefeestje op een namiddag. Ergens tussen de koffie met gebak en het eerste biertje zit een jonge vrouw. Ze vindt geen aansluiting met de rest van de genodigden en vraagt zich af wat ze hier eigenlijk te zoeken heeft. Naarmate het feest vordert wordt ze steeds meer geconfronteerd met de stekelige herinneringen aan haar verleden.
Ik vier het klein is een geestige en tegelijkertijd pikzwarte monoloog vol rake observaties over de genodigden én haarzelf die iedereen zal herkennen, maar niet altijd durft uit te spreken.

Malou Holshuijsen is schrijver, columnist en theatermaker. Ze presenteert de succesvolle podcasts Tussen dertig en doodgaan en Dit komt nooit meer goed. Haar observaties verschijnen in kranten en magazines en ze is als columnist te horen op NPO Radio 1. Haar debuutroman Zachtop lachen werd genomineerd voor de Hebban Debuutprijs 2022. Het boek zal in het seizoen ’25/’26 worden vertaald naar het toneel. Ook wordt er momenteel gewerkt aan een televisieserie van Zachtop lachen. Op 3 oktober 2023 verscheen haar nieuwe roman Alleen en duizend mensen, die met goede recensies werd ontvangen. Op 28 maart verscheen haar eerste non-fictieboek: Dit komt nooit meer goed (in samenwerking met Roos Schlikker). 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

 

tekst en spel Malou Holshuijsen

Ook interessant voor jou

&Brakema Producties
vr 09-05

&Brakema Producties

Emma Buysse & Luna Joosten
za 08-03

Emma Buysse & Luna Joosten

Stephanie Louwrier
vr 21-02

Stephanie Louwrier