15034

Cabaret

Margôt Ros

Brabantse nachten zijn lang

Koop tickets
15035

Cabaret

Margôt Ros

Brabantse nachten zijn lang

Koop tickets
15036

Cabaret

Margôt Ros

Brabantse nachten zijn lang

Koop tickets
  • za 21-09
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Brabantse nachten zijn lang wordt een bonte avond in mijn eentje. Samen met jullie. 

Margôt Ros (Toren C) nodigt je uit voor een tragikomische avond op de rand van echt gebeurd en absoluut verzonnen. “Ik ga voor: hilarisch, schrijnend, sprankelend en soms pijnlijk. In polonaise komen we langs de markante types en goeie anekdotes uit mijn jeugd en ‘ons pa’. Ik veeg niks onder het kleed, ook al heb ik dat vanuit Brabant wel meegekregen. In Amsterdam vond ik mezelf opnieuw uit. Ik vertel over familieruzies die uit de hand lopen, de ontgroening met carnaval, troostende worstenbroodjes en andere kroonjuwelen."

Feestvieren, maar mét een brok in je keel. 

Actrice, comédienne, schrijfster en regisseuse Margôt Ros presenteert met Brabantse nachten zijn lang haar eerste solovoorstelling. Eerder creëerde ze met Maike Meijer Toren C (tv), speelde ze in De vloer op en schreef ze samen met Jeroen Kleijne de boeken Hersenschorsing, Zeg maar Agaath en Agaath gaat viraal.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Ook interessant voor jou

Anne Neuteboom
do 17-10

Anne Neuteboom

Lisa Ostermann
wo 12-02

Lisa Ostermann

Paulien Cornelisse
do 10-10

Paulien Cornelisse