15042

Literair

Marion Bloem

Verkleed in Vreugde

Koop tickets
  • vr 04-10
    20:00
    Theaterzaal
    € 22,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Schrijfster Marion Bloem vertelt op associatieve wijze over de trieste en hilarische facetten van het langdurige ziekteproces van haar grote liefde Ivan Wolffers en over haar rouwproces. Het verlies van libido was een onontkoombaar effect van zijn behandeling tegen prostaatkanker. Een beproeving in hun liefdesrelatie. 

Nu eens vol vuur, dan weer ingetogen fluisterend, soms met melodie en weinig woorden, maar altijd poëtisch verhaalt Bloem hoe twee mensen elkaar hartstochtelijk liefhebben in hun bijna 52-jarige relatie. Hoe ze elkaar alle hoeken van de echtelijke slaapkamer laten zien, ofwel elkaar tot wanhoop drijven, en hoe hun liefde groeit. 

In deze muzikale voorstelling wordt Bloem begeleid door basgitarist Doraly Vermeulen. Bloem: ‘De rauwe rouw is de liefde die blijft stromen, maar geen plek meer vindt om te landen.’ 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Tekst Marion Bloem
Basgitaar Doraly Vermeulen

Ook interessant voor jou

Onias Landveld
vr 15-11

Onias Landveld

Toneelschuur Producties
do 28-11

Toneelschuur Producties

Uitgelezen Verhalen | oktober
za 19-10

Uitgelezen Verhalen | oktober