4727

Cabaret

Martijn Kardol

De Situatie | try out

Koop tickets
  • do 12-05
    20:30
    Theaterzaal
    € 17,50

Vanwege de nieuwe maatregelen gaat deze voorstelling niet door op 16 december. De nieuwe datum voor deze voorstelling is 12 mei. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Bezoekers hebben hierover een email gehad. Heb je hierover nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@mimik.nl 

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen? 
 

Martijn Kardol werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl, haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

Als eerste cabaretier ooit won hij in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd overladen met lovende reacties en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’. Martijn was wekelijks te horen met een column in de ochtendshow van Domien (NPO 3FM), was in de zomer van 2018 één van de gezichten van de Comedy Central Roasts en was iedere woensdag te zien met zijn eigen rubriek bij RTL Late Night met Twan Huys.

Op dit moment is Martijn wekelijks op de radio te horen met een column in de middagshow van Radio Veronica en tourt hij door het land met zijn derde avondvullende voorstelling ‘De Situatie’. 

Veilig naar MIMIK
Voor deze voorstelling zijn een geldige QR-code en een ID bewijs verplicht. 
Hierdoor zorgen we samen voor een veilig bezoek aan MIMIK.   

De Telegraaf

"Aangenaam vertoeven bij Martijn Kardol"

de Volkskrant

“Zo veel fijne zelfspot”

Luister alvast

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Leids Cabaret Festival
do 17-03

Leids Cabaret Festival

Rene van Meurs
wo 09-02

Rene van Meurs

Sara Kroos
di 03-05

Sara Kroos