4503

Cabaret

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

Koop tickets

Micha Wertheims vorige voorstellingen kregen in Nederland en Vlaanderen uitsluitend lovende recensies. De online voorstelling Niemand Anders die hij vorig jaar maakte werd unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. NRC noemde Micha Wertheim voor alle duidelijkheid de beste cabaretvoorstelling van 2019. Ruim twee uur lang vuurde Wertheim zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen af op het publiek, met als rode draad de vraag hoe we moeten omgaan met alle apocalyptische informatie die ons dagelijks overspoelt.

In zijn nieuwe voorstelling gooit Wertheim het over een andere boeg. Hij zoemt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoemt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim voor heel even.

Deze voorstelling is uitverkocht! Hopelijk mogen we binnenkort weer meer kaarten verkopen. Meld je dus aan voor de wachtlijst, dan ben je straks als eerste aan de beurt! Mail voor een plekje op de wachtlijst naar info@mimik.nl.

Ook interessant voor jou

Kamagurka & Herr Seele
vr 25-02

Kamagurka & Herr Seele

Zoutmus
za 18-09

Zoutmus