3557

Muziek

Millennium Jazz Orchestra | december

Met gastsolist Saul Rubin

Koop tickets

Het Millennium Jazz Orchestra onder leiding van componist, arrangeur en orkestleider Joan Reinders, speelt eens in de twee maanden in MIMIK een verrassende selectie standards en originals. De zeventienkoppige band, bestaande uit musici uit heel Nederland, wordt elk concert aangevuld met een nationale of internationale solist.  Met deze keer Gitarist Saul Rubin.

Gitarist Saul Rubin (USA) is zondagmiddag 3 december onze gast in Theater MIMIK.
Het carrièrepad van Saul Rubin heeft hem over de hele wereld gebracht, maar in New York neemt hij een unieke plaats in als muzikant, producer en impresario. Hij heeft met vele groten gespeeld op het podium en in de studio, zoals Sonny Rollins, Kirk Lightsey, Victor Lewis, Jonathan Batiste, Bob Cranshaw.  


‘Saul is a consummate musician, a person who is aware of the feelings of others and a person who is gentle in that sense. He is everything I could ask for in a bandmate’ – Sonny Rollins
 

In de pauze staat er een drankje voor je klaar.

13123

Jerry van Rooyen Award

MIMIK wil Joan Reinders feliciteren met het winnen van de Jerry van Rooyen award. De prijs is in het leven gebracht als onderscheiding voor musici die zich jaren hebben ingezet voor de Nederlandse jazzscene. Op 15 december ontvangt Joan Reinders de Jerry van Rooyen award op het Jazz en Route festival in Den Haag.

Jerry van Rooyen Award

Ook interessant voor jou

Millennium Jazz Orchestra | februari
zo 04-02

Millennium Jazz Orchestra | februari

Millennium Jazz Orchestra | juni
zo 02-06

Millennium Jazz Orchestra | juni