3557

Muziek

Millennium Jazz Orchestra | februari

Met gastsolist Peter Tiehuis

5666

Muziek

Millennium Jazz Orchestra | februari

Met gastsolist Peter Tiehuis

Het concert is uitverkocht! Mail naar info@mimik.nl voor een plaats op de wachtlijst!

Het Millennium Jazz Orchestra onder leiding van componist, arrangeur en orkestleider Joan Reinders, speelt eens in de twee maanden in MIMIK een verrassende selectie standards en originals. De zestienkoppige band, bestaande uit musici uit heel Nederland, wordt elk concert aangevuld met een nationale of internationale solist. En dit keer met gastsolist gitarist Peter Tiehuis! 

Over Peter Tiehuis:

Peter Tiehuis is een van de meest bekende onbekende gitaristen in Nederland. Hij was en is nog steeds vaste gitarist in orkesten als The Skymasters, Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis, Chris Hinze en het Metropole Orkest. 

Sinds zijn 9e speelt hij gitaar. Het begon met klassiek gitaarles maar hij wilde al vanaf zijn 5e een elektrische gitaar. Vanaf zijn 12e speelde hij in bandjes, deed klassiek conservatorium in Enschede, kreeg les van Rob Koenders en Louis Gall. Zijn  professionele loopbaan begon als gitarist bij het showorkest van Freddy Golden en als freelancer in de studio’s. Hij speelde mee bij gerenommeerde bigbands als The Skymasters en de internationale band van Peter Herbolzheimer.

Er staat na afloop een drankje voor je klaar.

Veilig naar MIMIK
Voor deze voorstelling zijn een geldige QR-code en een ID bewijs verplicht. 
Hierdoor zorgen we samen voor een veilig bezoek aan MIMIK.   

 

 

Peter Tiehuis