15051

Cabaret

Musa

Ik ben Musa | try-out

Koop tickets
  • za 12-10
    20:00
    Theaterzaal
    € 19,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Musa is 35 geworden en wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa?

Musa is een innemende, charmante en verteller. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling neemt hij je mee in een openhartige en grappige zoektocht, die leidt naar zijn Jemense roots, hernieuwd contact met zijn vader en zijn állereerste vakantie in 27 jaar. En naar een nieuwe liefde, want hij kan niet altijd single en gelukkig blijven.

Over zijn eerste solovoorstelling schreef het Friesch Dagblad: “Schaakmat is een heel persoonlijke, soms intieme voorstelling waarin Musa zich niet alleen kwetsbaar opstelt, maar ook laat zien wat hij in potentie in huis heeft aan verbeeldingstaal en inlevingsvermogen. Niet bang om de confrontatie aan te gaan, niet bang om zich bloot te geven.”

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Friesch Dagblad over Schaakmat

“Heerlijk innemend”

Theaterparadijs over Schaakmat

“De persoonlijke verhalen van Musa raken op het ene moment de gevoelige snaar en leiden dan weer tot een lachstuip”

Theaterparadijs over Schaakmat

“Intiem, ontroerend, grappig”

Ook interessant voor jou

Boban Benjamin Braspenning
vr 07-03

Boban Benjamin Braspenning

Farida Laan
vr 31-01

Farida Laan

Martijn Crins
wo 15-01

Martijn Crins