7045

Cabaret

n00b

n00b speelt n00b

Koop tickets

Deze voorstelling is uitverkocht!
n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody.
Let op: Als onderdeel van onze samenwerking met de Deventer Schouwburg is deze voorstelling verplaatst van hun theaterzaal naar onze theaterzaal (heb je al kaartjes gekocht, dan krijg je via de e-mail nieuwe kaartjes binnen, de tijd en datum van de voorstelling blijft gelijk). Je tickets koop je via de Deventer Schouwburg, de voorstelling is te zien in MIMIK. 

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Hun allereerste voorstelling n00b speelt n00b ontving een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten. Dit seizoen komen de dames opnieuw naar MIMIK met n00b speelt n00b.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kan zingen en achterovergeslagen naar kan luisteren. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnares van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

NRC

"IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars."

Ook interessant voor jou

Valentina Tóth
vr 22-12

Valentina Tóth

Cat Smits & Meike van den Akker
za 24-02

Cat Smits & Meike van den Akker