15751

Special

Niek & Guy

Es Rever | try-out

Koop tickets
15749

Special

Niek & Guy

Es Rever | try-out

Koop tickets
  • za 23-11
    20:00
    Theaterzaal
    € 20,00

Een absurde mix van magie, theater, muziek, cabaret én show. Stap binnen in de bijzondere wereld van Niek & Guy. Zij maken deel uit van de Ashton Brothers maar hebben nu ook een eigen programma. 

Van een poëtische koorddanser tot snoeihard rockende gedachtelezers en alles daartussenin, Niek en Guy nemen je mee op een verrassende reis door de wereld van kleinkunst en variété.

Niek Takens is een meermalen bekroonde goochelaar die op zeer jonge leeftijd al Nederlands Kampioen Goochelen werd en heeft sindsdien zijn sporen verdiend op zowel nationale als internationale podia. Guyllaume Wibowo is een veelzijdige artiest die zijn talenten als balletdanser, goochelaar en muziekproducent combineert en zo een unieke stijl creëert. 

Met hun voorstelling 'Es Rever' bereikten Niek & Guy de finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2023, waar ze in de Kleine Komedie de prestigieuze Shaffy Prijs wonnen. Naar aanleiding van hun optreden jubelde de pers:  "Dit duo zal zich niet beperken tot de Nederlandse theaters. Niek & Guy gaan ongetwijfeld de wereld over!’"

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

 
Acteurs Niek Takens en Guyllaume Wibowo
Regie Friso van Vemde
Producent Niek en Guy
Theaterkrant

"Dit duo zal zich niet beperken tot de Nederlandse theaters. Niek & Guy gaan ongetwijfeld de wereld over!’"

Ook interessant voor jou

Amsterdams Kleinkunst Festival
za 26-10

Amsterdams Kleinkunst Festival

Koen & Jeroen
do 26-09

Koen & Jeroen

Via Rudolphi Producties
za 05-10

Via Rudolphi Producties