4759

Kijk ons

Nr. 10

Alex van Warmerdam

Koop tickets
4760

Kijk ons

Nr. 10

Alex van Warmerdam

Koop tickets
4761

Kijk ons

Nr. 10

Alex van Warmerdam

Koop tickets
4827

Kijk ons

Nr. 10

Alex van Warmerdam

Koop tickets

Op 30 september organiseren Kijk Ons en Nederlands Film Festival in filmtheaters door het hele land de speciale première Nr. 10, de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam! 

Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders. Na Borgman en Schneider vs. Bax is Nr. 10 de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. Een thriller met elementen van een zwarte komedie.

Günter, als vierjarig kind gevonden in de Duitse bossen, groeit op in een pleeggezin. Vier decennia later is zijn leven normaal: hij verdient de kost als toneelacteur, brengt tijd door met zijn dochter Lizzy en heeft een verhouding met een getrouwde vrouw. Hij begint zich pas iets af te vragen over zijn afkomst als een vreemde man op een brug slechts één woord in zijn oor fluistert. De belangrijkste rollen in NR.10 worden gespeeld door Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Hans Kesting, Anniek Pheifer, Dirk Böhling, Mandela Wee Wee, Richard Gonlag, Gene Bervoets en Pierre Bokma.

De slotfilm van NFF 2021 én de geselecteerde film van Kijk Ons, deze wil je niet missen!

Regie Alex van Warmerdam
Cast Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Pierre Bokma, Anniek Pheifer, Hans Kesting, Mandela Wee Wee, Dirk Böhling, Gene Bervoets
Land Nederland
Jaar 2020
Duur 100 minuten
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer

Agenda

  • do 30-09
    21:00
    Filmzaal 1
    € 11,00

Ook interessant voor jou

Ronald Snijders
do 03-03

Ronald Snijders

Wim Helsen
di 28-09

Wim Helsen

Nr. 10