15275

Junior

Onder het buro & TG Griot

40 Rovers 7+

Koop tickets
  • zo 06-10
    15:00
    Theaterzaal
    € 10,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Ontmoet Morgiana, de slimme en moedige heldin in Ali Baba en de 40 rovers. 

Wanneer Ali Baba per ongeluk de schuilplaats van de beruchte rovers ontdekt, roept hij Morgiana's hulp in. Met haar scherpzinnigheid en vastberadenheid bedenkt ze briljante plannen om de rovers te slim af te zijn. Ze gebruikt haar vaardigheden om hen één voor één te ontmaskeren. Betreed haar betoverende wereld van avontuur en triomf.

Het verhaal van Morgiana is een tijdloze herinnering aan de kracht van moed en intelligentie, waarbij ze bewijst dat helden niet altijd degenen zijn die het meest op de voorgrond staan.

Deze voorstelling is onderdeel van het Kinderboekenweekspektakel van Bibliotheek Deventer.

Na afloop van de voorstelling staat er gratis limonade voor je klaar!

Concept & regie Barry Emond
Concept & tekst Luuk Imhann
Theaterkrant over Vreselijk Vieze Voorstelling

“Voortdurend schakelen de spelers daarna tussen hun rol en hun gespeelde zelf. Nabermacnack en Lukkezen doen dat razend knap. Moeiteloos ga je mee in hun wisselende rollen als verteller, (niet zo) stoere prins of als de acteur die in opstand komt tegen een matig script.”

Ook interessant voor jou

Het Trojaanse Kalf
zo 29-12

Het Trojaanse Kalf

PNT
zo 30-03

PNT

Beumer en Drost
zo 26-01

Beumer en Drost