15516

Te gast

OnverMEIDelijk

Koop tickets
  • ma 03-06
    19:30
    Theaterzaal
    € 5,00

Verdiep u een avond in de wondere wereld van uw dochters. Maandagmiddag 3 juni gaan de meiden van de 4de klas HAVO/ VWO van het Vlier naar event OnverMEIDelijk voor een mentale weerbaarheidsboost. ’s Avonds hopen wij u als ouders te ontmoeten in hetzelfde prachtige theater.

Uit groot onderzoek, van o.a. de Universiteit Utrecht, blijkt dat het niet goed gaat met de mentale gezondheid van jongeren.
Met meisjes gaat het nog minder goed dan met jongens; bijna de helft van alle meisjes tussen de 13 en 17 jaar geeft aan mentale problemen te ervaren zoals stress, paniekaanvallen, sociale angst en sombere gedachten.
Stichting Hart voor Meiden wil op allerlei manieren deze meiden steunen, inspireren en helpen en doet dat graag samen met u!

Om als ouder beter te begrijpen waar meisjes in deze leeftijd mee worstelen en aan te sluiten bij hun (be)leefwereld, organiseert Hart voor Meiden een ouderavond.
Marieke Martens (dramatherapeut & jongerencoach) en Annemieke van Barneveld (orthopedagoog en dansdocent) zullen de avond samen met de meiden van het OnverMEIDelijk team vormgeven.

De deuren zijn open vanaf 19:15u. Om 19:30u start het programma wat we afsluiten om 21:30u. Er is halverwege een korte pauze waarin er een drankje klaar staat. Na afloop zullen wij en enkele meiden van ons team rondlopen in de foyer om vragen te beantwoorden.

Er zijn beperkte plekken dus bestel snel uw ticket!