12070

Film

Passages

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12071

Film

Passages

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12072

Film

Passages

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12351

Film

Passages

LAATSTE WEEK

Koop tickets

Wanneer de altijd nieuwsgierige filmmaker Tomas de jonge lerares Agathe ontmoet, stort hij zich halsoverkop in een gepassioneerde affaire.

Ondanks zijn huwelijk met Martin is het samenzijn met een vrouw voor Tomas een nieuwe, opwindende ervaring die hij graag wil onderzoeken. Als Tomas' begeerte lijkt om te slaan naar liefde, zet dat zijn relatie met Martin op het spel. Maar wanneer Martin zelf een nieuwe relatie begint, kan de zelfzuchtige Tomas niet anders dan zijn aandacht weer volledig op zijn man richten. Eerlijk, intiem en schaamteloos sexy. Passages is een verhaal over een chaotische driehoeksverhouding waarbij verlangen voorop staat, maar geluk net buiten bereik blijft. 

In prachtige beelden en met overweldigende acteerprestaties van Franz Rogowski, Ben Whishaw en Adèle Exarchopoulos weet regisseur Ira Sachs (Little Men, Love is Strange) de complexiteit, tegenstrijdigheid en pijnlijkheid van liefde en begeerte in al zijn puurheid te vangen. Passages ging in première op Sundance Film Festival en de Berlinale en ontving internationaal vele lovende kritieken.

De Volkskrant ★★★★

"‘Passages’ is een eerlijk maar empathisch portret van een hedonist op ramkoers."

Trouw ★★★★

"In ‘Passages’ raakt de ménage à trois echt bezield"

NRC ★★★★

"Een ongeremd eerlijke reflectie (inclusief een van de beste gay seksscènes van het afgelopen jaar) op lust en de romantische illusie."

Regie Ira Sachs
Cast Ben Whishaw, Franz Rogowski, Adèle Exarchopoulos
Land Frankrijk
Jaar 2023
Duur 91 minuten
Taal Engels, Frans gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer