4499

Cabaret

Patrick Laureij & Merijn Scholten

Dubbel! | Try out

Koop tickets

In de aanloop naar hun eigen soloprogramma’s, trekken Merijn Scholten en Patrick Laureij een tijdje samen op. Zij touren samen langs een aantal theaters om ieder voor zich nieuw materiaal uit te proberen. De één voor de pauze, de ander erna.

 

Spiksplinter nieuw, heet van de naald. Wat werkt wel? En wat moet terug naar de schrijftafel? Uitproberen dus. En jij mag daar bij zijn.

Patrick Laureij is al jaren lid van het stand-up collectief Comedytrain en veroverde het publiek met zijn shows ‘Dekking Hoog’ en ‘Nederlands Hoop’ (beide te zien op Netflix).   

Merijn Scholten maakt onderdeel uit van standup-gezelschap Comedytrain. Was tekstschrijver voor Dit Was Het Nieuws, Het Klokhuis en Het Sinterklaasjournaal. Hij is vaste columnist van het radioprogramma Spijkers met Koppen.

 

Deze voorstelling is uitverkocht! Hopelijk mogen we binnenkort weer meer kaarten verkopen. Meld je dus aan voor de wachtlijst, dan ben je straks als eerste aan de beurt! Mail voor een plekje op de wachtlijst naar info@mimik.nl.

Bertolf
zo 26-09

Bertolf

Kamagurka & Herr Seele
vr 25-02

Kamagurka & Herr Seele