15046

Cabaret

Paulien Cornelisse

Komma | try-out

Koop tickets

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Paulien Cornelisse gaat in haar nieuwe voorstelling op zoek naar de kracht van de komma. 

Stel dat je helemaal geen punt zou hoeven zetten, en geen punt zou hoeven te maken? Stel dat niets een punt was, en het leven alleen bestond uit komma’s? Kom maar, en kijk wat er gebeurt als je de punt achterwege laat, alleen maar kijkt naar wat er rondom de komma’s staat, en nu we het er toch over hebben, wellicht is er wel een manier om erachter te komen wat de komma zelf wil zeggen, want dat een komma alleen een adempauze tussen twee uitspraken zou zijn, 

Paulien Cornelisse won eerder de Neerlands Hoop en werd genomineerd voor de Poelifinario. Ook is Paulien bekend van de boeken Taal is zeg maar echt mijn ding, De verwarde Cavia, de documentaireserie Tokidoki en schrijft ze drie keer per week een column op de voorpagina van De Volkskrant.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

de Volkskrant ★★★★ over Aanstalten

“Paulien Cornelisse drijft als bevlogen woordzoeker steeds geestig associërend af van een alledaags verschijnsel”

Trouw ★★★★ over Aanstalten

“Het is de combinatie van een scherpzinnig oog voor alledaagse details en een houding van verbazing, die ontwapenend werkt…. Cornelisse pakt de zaal volledig in.”

Parool over Aanstalten

“Paulien Cornelisse legt laatste puzzelstukje op zijn plek”

Ook interessant voor jou

Kasper van der Laan
wo 08-01

Kasper van der Laan

Merijn Scholten & Wim Helsen
vr 11-04

Merijn Scholten & Wim Helsen

Peter Heerschop & Viggo Waas
vr 14-03

Peter Heerschop & Viggo Waas