15221

Cabaret

Peter Heerschop & Viggo Waas

Jeugd | try-out

Koop tickets
  • vr 14-03
    20:00
    Theaterzaal
    € 22,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Peter Heerschop en Viggo Waas. Beste vrienden. Mannen met plannen. Jongens waren ze. Of nee, jongens zijn het nog steeds. En ze zijn nog tot belachelijk veel in staat. In wat mogelijk hun laatste theatershow samen is gaan ze nog één keer voluit. Dat ze zeker weten dat ze echt alles, maar dan ook álles hebben gegeven.

Vol jeugdige energie duiken Peter en Viggo in de diepten van hun herinneringen. Ze stellen vragen over jeugd, liefdes en verloren lachmomenten. Wat zou je anders doen met de kennis van nu? Wie waren invloedrijk in jouw jeugd? En waar is die totale onbevangenheid gebleven? Elke vraag is een scène en elke scène is een nieuwe vraag.

Peter en Viggo laten zich bij het schrijven verrassen door allerhande vakidioten en dagen het publiek uit mee te gaan in een levensveranderend programma met een zweem van nostalgie. 

We gaan het meemaken. JULLIE gaan het meemaken.
Een levensveranderend programma. De vraag is wel… voor wie?

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Volkskrant over Er gaat nog iets heel moois gebeuren ★★★★

“Bijzonder mooie, grappige en ontroerende voorstelling”

Het Parool over Er gaat nog iets heel moois gebeuren

“de teksten zijn scherp en hakken er soms flink in, zoals we dat bij NUHR gewend zijn en waar veel snelle jongens en meisjes van dit moment nog een puntje aan kunnen zuigen.” – Theaterkrant “In scherp geformuleerde scènes komen ze dicht bij de kern van wat vriendschap voor hen betekent”

Ook interessant voor jou

Eric van Sauers
za 05-04

Eric van Sauers

Jasper van der Veen
vr 02-05

Jasper van der Veen

Martijn Koning
za 24-05

Martijn Koning