4590

Cabaret

Pieter Derks

Uit het niets | try out

Daar is hij weer! In zijn vorige voorstelling wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario.

In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

Bij deze voorstelling zit een pauzedrankje inbegrepen.

AD

★★★★★ Pieter Derks brengt prachtige ode aan strijdbaarheid van zijn te vroeg geboren dochter …zijn persoonlijke rode draad weet hij steeds weer moeiteloos met de actualiteit te verbinden en scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen.

Telegraaf

★★★★★ Pieter Derks laat zich in nieuwe show van zijn intiemste kant zien. …de voorstelling is duidelijk met zorg opgebouwd en inhoudelijk sterk.

de Volkskrant

★★★★ Pieter Derks stelt prikkelende vragen over de vermarkting van de zorg, het onderwijs en zo’n beetje alles.… zijn kritische bespiegelingen op de thema’s van de tijd-zijn specialiteit.

Ook interessant voor jou

Martijn Kardol
do 16-12

Martijn Kardol

Kamagurka & Herr Seele
vr 25-02

Kamagurka & Herr Seele