3670

Cabaret

Pieter Jouke

Laars Lappen | Try out

Koop tickets
  • vr 04-02
    21:00
    Theaterzaal
    € 16,50

Goed om te weten, je kan je geld terug krijgen als we deze voorstelling moeten annuleren of verplaatsen door maatregelen.

In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Volgens het NRC is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”  en ‘...zijn associaties zijn geestig en vindingrijk...’.

Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in. Allergie informatie: De voorstelling bevat: humor, woordspelingen, meta-humor, emotie-opwekkende teksten en mogelijk sporen van: een mening en muziek.

‘GA DIE MAN ZIEN’ aldus Dolf Jansen

Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’  Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’. Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

Er staat na afloop een drankje voor je klaar

Tekst en spel Pieter Jouke
Regie Annelies Herfst
Fotograaf Thierry Schut
De Volkskrant

"In het hoofd van Pieter Jouke moet het een chaotische, wonderlijke boel zijn."

Daniël Arends

“Hij is briljant... zorg dat je er bij bent... mis het niet”

cabaret.nl

"onophoudelijke stroom van grapjes, woorden en taalkunstjes..."

Pieter Jouke - Trailer 'Gloeiende Plaat'

Ook interessant voor jou

Sara Kroos
di 03-05

Sara Kroos

Ronald Snijders
do 03-03

Ronald Snijders

Rene van Meurs
wo 09-02

Rene van Meurs