13967

Theater

PUNCH

Een stel mannenpinguïns

Koop tickets
13966

Theater

PUNCH

Een stel mannenpinguïns

Koop tickets
13965

Theater

PUNCH

Een stel mannenpinguïns

Koop tickets
13122

Theater

PUNCH

Een stel mannenpinguïns

Koop tickets

In Een stel mannenpinguïns ontmoeten twee stellen elkaar, een mannenstel en een vrouwenstel. Om hun kinderwens waar te maken moeten de stellen niet alleen omgaan met elkaars angsten en vooroordelen, maar vooral ook met die van henzelf.

Wat als een kind aan tafel wordt gemaakt en niet in bed? In dit ontroerende theaterstuk ontmoet je twee stellen, een mannenstel en een vrouwenstel, die hun kinderwens najagen. 

Auteur Maaike Bergstra deelt haar persoonlijke zoektocht als queer vrouw met een kinderwens in dit actuele verhaal. Vier unieke personages met verschillende perspectieven op ouderschap, identiteit en leven brengen anderhalf jaar aan piekeren en worstelen tot leven, met een humoristische twist. Een stel mannenpinguïns is lichtvoetig en inhoudelijk, speels en actueel, dramatisch en poëtisch. De regie is van Loek de Bakker.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Regie Loek de Bakker
Cast Justus van Dillen, Eline van Gils e/a.
Schrijver Maaike Bergstra
NRC

'Een stel mannenpinguïns gaat over onconventioneel ouderschap bij homoseksuele stellen. Haarfijn weet Bergstra in alledaagse situaties een grote onderliggende frictie bloot te leggen. Onder de oppervlakte schreeuwen haar dialogen pijn, woede en ontluikend ongemak.'