14185

Film, Junior

Pyjama ontbijt en Robot Dreams 6+

Koop tickets
14186

Film, Junior

Pyjama ontbijt en Robot Dreams 6+

Koop tickets
14187

Film, Junior

Pyjama ontbijt en Robot Dreams 6+

Koop tickets

In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie! Wij zorgen voor een lekker ontbijt met verse broodjes, sapjes en yoghurt. Daarna kun je lekker uitbuiken in de filmzaal. Het ontbijt start om 8:30 uur.

Koffie en thee zijn niet inbegrepen. 

Robot Dreams is een unieke en lieve film vol met humor, vriendschap en nostalgische popcultuur. In het New York van de jaren ’80 wordt de vriendschap tussen Dog en Robot op de proef gesteld in dit hartverwarmende avontuur. Voor jong én oud.

Robot Dreams is een unieke en lieve film vol met humor, vriendschap en nostalgische popcultuur. In het New York van de jaren ’80 wordt de vriendschap tussen Dog en Robot op de proef gesteld in dit hartverwarmende avontuur. Voor jong én oud. Dog woont op zichzelf in Manhattan, maar is het zat om altijd alleen te zijn. En dus bestelt en bouwt hij zijn eigen robot. Al snel worden Dog en Robot beste vrienden en gaan ze er samen op uit om New York te ontdekken. Maar na een prachtige stranddag slaat het noodlot toe en worden ze van elkaar gescheiden. Dog zet alles op alles om bij zijn robotmaatje terug te komen, terwijl Robot blijft dromen over hun avonturen samen. 

Robot Dreams, geregisseerd door Pablo Berger (Blancanieves), ging in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes en won de Grand Prix in Annecy op het belangrijkste internationale animatiefilmfestival. ‘A delightfully bittersweet animated wonder’ (Indiewire).

Regie Pablo Berger
Land Spanje,Frankrijk
Jaar 2023
Duur 103 minuten
Kijkwijzer

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Gewoon Super! 5+
zo 25-02

Gewoon Super! 5+

Kina & Yuk 9+
zo 25-02

Kina & Yuk 9+