8126

Junior

Pyjamaontbijt + Coppelia 6+

Koop tickets
8127

Junior

Pyjamaontbijt + Coppelia 6+

Koop tickets

In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie! Zaterdag 20 augustus zorgen wij voor een lekker ontbijt met verse broodjes, sapjes en yoghurt. Daarna kun je lekker uitbuiken in de filmzaal. Voor de volwassenen staat er naast een ontbijtje ook een kopje koffie en thee klaar. En natuurlijk mogen zij ook in pyjama! Het ontbijt staat vanaf 9:00 uur klaar. De film begint om 9:50 uur.

Coppelia is een modern sprookje naar een bewerking van het gelijknamige klassieke ballet over een kwaadaardige cosmetisch arts die mensen verleidt met het idee van perfecte schoonheid en daardoor de prille liefde van twee jonge mensen in gevaar brengt

De prille liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de beeldschone Coppelia. Zij is de schepping van Dr. Coppelius, een cosmetisch arts, die de dorpsbewoners verleidt met het idee van perfecte schoonheid. Ook Frans wordt door haar betoverd. Maar de eigenzinnige Zwaantje ontdekt dat Dr Coppelius vooral kwaad in de zin heeft. In zijn 'schoonheidssalon' steelt hij de unieke karaktereigenschappen van de dorpelingen. Het met liefde gevulde hart van Frans is het laatste dat hij nodig heeft om Coppelia tot leven te wekken. Zwaantje doet al het mogelijke om Frans voor een verschrikkelijk einde te behoeden.
Regie Jeff Tudor
Cast Igone de Jongh, Jan Kooijman, Michaela DePrince
Land Nederland,Belgiƫ,Duitsland
Jaar 2021
Duur 80 minuten
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer

Agenda

  • za 20-08
    09:00
    Filmzaal 2
    € 12,50

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Pyjamaontbijt + Knor 6+
za 20-08

Pyjamaontbijt + Knor 6+

Behoorlijk Boos (5+)
zo 16-10

Behoorlijk Boos (5+)