6706

Junior

Pyjamaontbijt + De Nieuwe Avonturen van het Molletje

Koop tickets

In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie! Woensdag 4 mei zorgen wij voor een lekker ontbijt met verse broodjes, sapjes en yoghurt. Daarna kun je lekker uitbuiken in de filmzaal. Voor de volwassenen staat er naast een ontbijtje ook een kopje koffie en thee klaar. En natuurlijk mogen zij ook in pyjama! Het ontbijt staat vanaf 9:00 uur klaar. De film begint om 9:50 uur. 

Verzamelprogramma van de bekende Tsjechische korte tekenfilms over het Molletje en zijn vriendjes. Voor jong en oud vanaf 3 jaar.

Deze klassiekers van regisseur Zdenek Miller uit de jaren zestig en zeventig werden opgepoetst en opnieuw samengesteld om een nieuwe generatie kinderen te betoveren.

Het Molletje en de radio
In het bos struikelt het Molletje over een radio. Nieuwsgierig als hij is, probeert hij het toestel uit.

Het Molletje en de zoo
Wanneer het Molletje uit zijn tunnel boven de grond komt, blijkt hij in de dierentuin beland te zijn. Hij gaat op ontdekkingstocht en komt de grappigste diersoorten tegen, maar ook een gigantische leeuw met tandpijn.

Het Molletje en de bulldozer
Op een dag wordt het bos van het Molletje opgeschrikt door een bulldozer die alles op zijn weg verwoest. Onze vriend vreest voor zijn mooie bloemen en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om ze te redden.

Het Molletje en de egel
Het Molletje werkt hard. Hij graaft en zeult met zware stenen terwijl de egel ligt te zonnen. Het Molletje zou zijn hulp best goed kunnen gebruiken, maar durft hem niet te storen nu hij slaapt…
 
Het Molletje en de telefoon

Het Molletje hoort een geluid dat hij nog nooit gehoord heeft : een rinkelende telefoon! Omdat hij denkt dat de telefoon een turntoestel is, doet hij eerst wat lenigheidsoefeningen.

Het Molletje en de lucifers
Het is herfst en de kastanjes vallen van de bomen. Het Molletje stoot op een luciferdoosje dat verstopt ligt onder het gele bladerdek. Maar waarvoor dient dit vreemde voorwerp nu? * Het Molletje als fotograaf Het Molletje koopt een fototoestel en roept meteen zijn vrienden om te komen poseren. Maar doet het toestel het wel?

Bekijk de trailer