5150

Cinekid

Pyjamaontbijt + Mijn Moeder is een gorilla 4+

Cinekid

Koop tickets
5151

Cinekid

Pyjamaontbijt + Mijn Moeder is een gorilla 4+

Cinekid

Koop tickets

In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie!  Zondag 17 en woensdag 20 oktober zorgen wij voor een lekker ontbijt en kun je daarna naar de film.

Voordat de film begint zorgen we voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. Voor de volwassenen staat er naast een ontbijtje ook een kopje koffie en thee klaar.

Vanaf 8:30 staat het ontbijt voor je klaar. De film start om 9.10

Al zolang ze zich kan herinneren woont Jonna in een weeshuis, wachtend op de dag dat ze zal worden geadopteerd. Iedereen is blij en vol verwachting als er tijdens de Weeshuis “open dag” een oude auto het terrein oprijdt maar wanneer daar een stevige Gorilla uitstapt schrikt iedereen zich te pletter! Van de eerste schrik bekomen lijkt er direct een klik te zijn tussen Jonna en de Gorilla en al snel worden de adoptiepapieren getekend. Natuurlijk is het wel even wennen aan zo’n Apenmoeder, maar al snel zijn de twee de beste maatjes en genieten ze volop van elkaars talenten en het feit dat ze zo verschillend zijn! Maar net als alles op rolletje loopt gooit de burgemeester roet in het eten en dreigt de adoptie ongedaan te maken…

Bekijk de trailer