4870

Film

(R) Evolutie

Servé Hermans

Koop tickets
5760

Film

(R) Evolutie

Servé Hermans

Koop tickets
5761

Film

(R) Evolutie

Servé Hermans

Koop tickets
5762

Film

(R) Evolutie

Servé Hermans

Koop tickets

Laatste week! Dystopische komedie uit de koker van Toneelgroep Maastricht met een sterke hoofdrol van Angela Schijf. 

We schrijven het jaar 2040. Grote delen van Nederland zijn overstroomd en miljoenen mensen zijn gevlucht naar Limburg, waar een terreurorganisatie de aandacht vestigt op misstanden in de samenleving. Deze dystopische ensemblekomedie volgt een aantal mensen in deze wereld waarin veel mogelijk is. Een alles controlerende, zelflerende kunstmatige intelligentie is behulpzaam bij het nemen van hun beslissingen. Maar hoe vind je je eigen weg wanneer alles is gebaseerd op data, toeval niet meer bestaat en de rol van de mens steeds minder belangrijk lijkt te worden?

(R)Evolutie is een dystopische komedie uit de koker van Toneelgroep Maastricht, geregisseerd door artistiek leider Servé Hermans. Eddy Terstall heeft de gelijknamige tekst van de Duitse schrijvers Yael Ronen en Dimitrij Schaad bewerkt. Zij lieten zich inspireren door de drie bestsellers van futuroloog Yuval Noah Harari: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21e eeuw.

Veilig naar MIMIK
Voor deze voorstelling zijn een geldige QR-code en een ID bewijs verplicht. 
Hierdoor zorgen we samen voor een veilig bezoek aan MIMIK.   
 

Regie Servé Hermans
Cast Angela Schijf, Anniek Pheifer, Bruno Vanden Broecke, Jeroen van Koningsbrugge, Michel Sluysmans, Michiel Blankwaardt, Jouman Fattal, Porgy Franssen
Land Nederland
Jaar 2021
Duur 84 minuten
Taal Nederlands gesproken

Bekijk de teaser

Ook interessant voor jou

Sneak Preview
di 03-10

Sneak Preview