15277

Cabaret

Robin Bleeker

Bedankt voor Alles | première

Koop tickets
  • wo 06-11
    20:00
    Theaterzaal
    € 17,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

In Bedankt Voor Alles onderzoekt Robin zijn eigen sociale gebreken, het belang van menselijk contact en de troost van nihilisme. 

Robin komt graag op adem bij zijn vriend Maurice, die zich welbewust uit de maatschappij heeft teruggetrokken. Robin kan wel bewondering opbrengen voor zijn zonderlinge levensstijl. Toch rijst langzaam maar zeker de vraag in hoeverre je werkelijk bestaat als je niet deelneemt.
Een voorstelling waarin vrijelijk wordt geschipperd tussen lichtheid en ernst, naar buiten treden en naar binnen keren, tussen twijfelen en kiezen; ervoor kiezen de dingen aan te gaan of beter toch voor alles te bedanken.

Robin Bleeker brengt talig cabaret waarin het lied centraal staat. Met zijn zorgvuldig geschreven teksten, uitgevoerd op piano en gitaar, staat hij in de traditie van o.a. Drs. P, Ivo de Wijs en Kees Torn.

Van 2019 tot 2022 was Robin stadsdichter van Deventer, en in 2022 verscheen zijn dichtbundel 'Wat zo veelbelovend begon'.
Robin Bleeker’s ‘Bedankt Voor Alles’ is een coproductie tussen productiehuis BRUT en MIMIK (BRIK). Lees hier meer over BRIK.

Lees de recensie van de Theaterkrant!

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Theaterkrant

''Zijn melodieën en pianospel zijn opmerkelijk, niet zo klassiek geniaal als Torn, maar een bijzonder mengsel van lyrisch-melodieus en honky tonk-kermis, met een vleugje Kurt Weill dwarsigheid. Zelf na heel veel luisteren is bijna geen enkel nummer makkelijk na te zingen.''

Jury Amsterdams Kleinkunst Festival over Robin Bleeker

‘Taalvirtuoos’, ‘intelligent’, en ‘fantastisch observatievermogen’.

Ook interessant voor jou

Jan Beuving
do 12-09

Jan Beuving

Dolf Jansen
do 19-09

Dolf Jansen

Lebbis
do 14-11

Lebbis