14036

Film, Junior

Robot Dreams 6+

Pablo Berger

Koop tickets
14037

Film, Junior

Robot Dreams 6+

Pablo Berger

Koop tickets
14038

Film, Junior

Robot Dreams 6+

Pablo Berger

Koop tickets
14039

Film, Junior

Robot Dreams 6+

Pablo Berger

Koop tickets
Robot Dreams is een unieke en lieve film vol met humor, vriendschap en nostalgische popcultuur. In het New York van de jaren ’80 wordt de vriendschap tussen Dog en Robot op de proef gesteld in dit hartverwarmende avontuur. Voor jong én oud. Oscarnominatie beste animatiefilm.

Dog woont op zichzelf in Manhattan, maar is het zat om altijd alleen te zijn. En dus bestelt en bouwt hij zijn eigen robot. Al snel worden Dog en Robot beste vrienden en gaan ze er samen op uit om New York te ontdekken. Maar na een prachtige stranddag slaat het noodlot toe en worden ze van elkaar gescheiden. Dog zet alles op alles om bij zijn robotmaatje terug te komen, terwijl Robot blijft dromen over hun avonturen samen. Robot Dreams, geregisseerd door Pablo Berger (Blancanieves), ging in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes en won de Grand Prix in Annecy op het belangrijkste internationale animatiefilmfestival. ‘A delightfully bittersweet animated wonder’ (Indiewire).

De Volkskrant ★★★★

"Prachtige, handgetekende animatiefilm is geschikt voor alle leeftijden"

Trouw ★★★★★

"Dit is een volwassen film waar je graag kinderen mee naartoe neemt om het achteraf te hebben over vriendschap, liefde, loyaliteit, verlies en vergankelijkheid."

NRC ★★★★

"Een volstrekt uniek en liefdevol eigen universum, vol weemoed en nostalgie"

Regie Pablo Berger
Land Spanje,Frankrijk
Jaar 2023
Duur 103 minuten
Kijkwijzer

Agenda

 • zo 25-02
  15:00
  Filmzaal 2
  € 9,00
 • wo 28-02
  15:30
  Filmzaal 4
  € 9,00

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Gewoon Super! 5+
zo 25-02

Gewoon Super! 5+