5075

Toneel

Rudolphi Producties

Het Debuut

Koop tickets
  • za 23-10
    20:00
    Theaterzaal
    € 20,00

~ Jubileumtournee 10e editie ~ 

Niet meer weg te denken van de Nederlandse podia! Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend programma met drie korte voorstellingen. 

Het Debuut loopt voor de troepen uit. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties veelbelovend theatertalent in Het Debuut. De nieuwe generatie theatermakers die de podia in de toekomst gaat bestormen. Pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.

Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals selecteert Rudolphi Producties de drie meest urgente werken van toonaangevende jonge makers. Laat je meevoeren door deze avontuurlijke makers, met lef en scherpzinnigheid tonen zij hun visie op de wereld. Gooi jezelf in het diepe en laat je verrassen door het rauwe en ongepolijste werk.

Met Het Debuut geeft Rudolphi Producties pas afgestudeerde theatermakers een kans om hun werk te tonen en zich verder te ontwikkelen. De afgelopen jaren presenteerde Rudolphi Producties theatermakers als Caro Derkx, Tim Olivier Somer, Tarik Moree, Romano Haynes, Performancegroep ROTOR, La Isla Bonita, Firma Draak, Rundfunk, Performancecollectief URLAND en George Tobal.

Dit jaar in Het Debuut:

Annihilation, I reduce to nothing - Aleksej Ovsiannikov

Flying High - Eva Van Kleef, Maria Marbus

Actually... let's forget about me - Charlotte Gillain

SKIN - Jim Buskens & Manouk Pluis

 

Bij deze voorstelling zit een pauzedrankje inbegrepen.

Teaser

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Amsterdams Kleinkunst Festival
za 06-11

Amsterdams Kleinkunst Festival

Cameretten
za 07-05

Cameretten

Leids Cabaret Festival
do 17-03

Leids Cabaret Festival