4480

Toneel

Saman Amini

Saman Amini's integratieplan | werkvoorstelling

Vanwege de nieuwe maatregelen gaat deze voorstelling niet door. Heb je al een kaartje gekocht? Je hebt een mail ontvangen en je geld is teruggestort op je rekening. Geen mail ontvangen? Neem contact op met info@mimik.nl of bel met 0570 618822.

Er wonen in Nederland meer verschillende nationaliteiten per vierkante kilometer dan waar ook ter wereld. Nederland zou dus een land kunnen zijn waar iedereen in harmonie zij aan zij woont en waar de rest van de wereld een voorbeeld aan kan nemen. Toch vinden veel Nederlanders dit ‘multiculturele experiment’ mislukt.

Na de veelgeprezen voorstellingen A Seat at the Table (★★★★★) en Samenloop van Omstandigheden (★★★★★) is Saman Amini terug met zijn scherpe humor en muzikaliteit en legt hij in deze gloednieuwe productie de vinger op de zere plek. BLACK SHEEP CAN FLY presenteert Saman Amini’s Integratieplan: een show vol verhalen en scherpe observaties over Saman’s persoonlijke reis naar het ‘Nederlanderschap’. Hij houdt onze samenleving, zichzelf en zijn eigen gemeenschap een kritische maar verbindende spiegel voor.

Bij deze voorstelling zit een drankje na afloop inbegrepen

Over Saman Amini
Saman Amini (1989, Iran) is naast theatermaker, schrijver en performer ook muzikant. Voor zijn lied Laat Me Toe ontving hij een Edison nominatie en zijn nummers zijn op Spotify al bijna een miljoen keer beluisterd. Deze muziek komt terug in zijn theatervoorstellingen waarin hij steeds de dialoog aangaat met zichzelf en het publiek, zonder een oordeel, maar zoekend naar het universele dat ons verbindt.

BLACK SHEEP CAN FLY produceert menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

Veilig naar MIMIK
Voor deze voorstelling zijn een geldige QR-code en een ID bewijs verplicht. 
Hierdoor zorgen we samen voor een veilig bezoek aan MIMIK.   

Concept, muziek en spel Saman Amini
Muzikant en arrangementen Martin Verheesen
Tekst Saman Amini
Tekstuele bijdrage Geert Lageveen en Floris van Delft
Regie Geert Lageveen
Dramaturgie, concept tekst Floris van Delft
Coach Nima Mohaghegh
Productie Esmee Verschuur
Marketing Priscilla Vaas
Grafisch Ontwerp Tom Jager
Zakelijke leiding Christine de Jager
Producent Black Sheep Can Fly